Статистика |
 |
Онлайн всего: 1 Гостей: 1 Пользователей: 0 |  |
 |
|
 | |  |
| Главная » 2009 » Октябрь » 19 » Деруни з грибами
|
ІнгредієнтиДля дерунів :8-10 картоплин, 2 столові ложки борошна, сіль, перець.
Для грибної внутренности: гриби (можна шампіньйони) -200 гр. , Цибуля-1 шт. , Сіль, перець.
Спосіб приготування1. Картофель натерти на дрібній терке. К тертому картоплі додати борошно, сіль, перець і добре перемішати масу.
2. Грібная внутренность: Цибулю дрібно порізати і обсмажити на сковороді з рослинною олією до м'якості.
Додати до цибулі гриби, посолити, поперчити і смажити разом ~ 5 хвилин.
У гриби можна додати дрібно порізану зелень.
На розігріту з олією сковороду ложкою викладати масу, на картопляну корж класти грибну начинку і залити зверху картопляної масою - щоб внутренность була всередині.
2. Жаріть деруни з обох боків до готовності.
При подачі можна полити сметаною.
Про рецептіЯ перший раз готувала цю страву, тому деруни вийшли крупноватие, а потрібно подрібніше
|
Категория: Інші рецепти |
Просмотров: 1056 |
Добавил: wintane
| Рейтинг: 0.0/0 |
| |
 | |  |
|
|