Статистика |
 |
Онлайн всего: 1 Гостей: 1 Пользователей: 0 |  |
 |
|
 | |  |
| Главная » Інші рецепти
Інгредієнти 1. Кінчиком ножа намічаємо на шкірці мандарина неглибокі подряпини, розділивши його таким чином на 6 рівних частин.
Після цього ножем акуратно надрізаємо шкірку з цих подряпин, не доходячи до м'якоті.
|
Інгредієнти м'ясо:
свиняча рулька, щока, шия та ін.
для маринаду на 1 кг. м'яса:
4 пристойних зубчики часнику річного (він ніжніше)
половинка лайма
2 столових ложки меду
щіпка коріандру
щіпка листя м'яти (свіжої або сушеної)
щіпка чебрецю
1 ч.
|
Інгредієнти Шпинат 1 кг,
рис 1/2 склянки,
бринза сто г,
яйця 2шт.,
борошно
зелень петрушки,
сіль, перець.
Спосіб приготування Шпинат посолити і тушкувати без додавання води до м'якості, потім відтиснути і дрібно ізрубіть.
|
Інгредієнти Гриби білі 50-60%
Останнє:
Лисички, опеньки, підосичники, моховики
в будь-якій пропорції
(маслюки і підберезники не рекомендую,
а шампеніонов і близько не повинно бути)
Спосіб приготування Збираємо гарні, симпатичні гриби.
|
Інгредієнти 500г яловичини
філе 1 оселедця солоної
50г бекону
0,5 склянки хлібних крихт
1 середня цибулина
2 скибочки лимона
2 яйця
5 ст. лож. топленого масла
1стак.
|
Інгредієнти 3 рябчика, 600 г желе, 180 г сиру з дичини,
6 корзіночек з фруктовим салатом
(450 г), 150 г соусу майонез, 30 г зеленої
салату, зелень.
Спосіб приготування У смаженого охолодженого рябчика кожне філе надрізати ножем уздовж на рівні скибочки.
|
Інгредієнти 600 мл густих вершків
400г солодкого згущеного молока
250 г солодкого печива
Спосіб приготування 1. Печенье розчавити (якщо воно в упаковці-не відкриваючи її) качалкою.
|
Інгредієнти - хлібний квас - 1. 5 л
- Картопля - 400-500г
- Зелена цибуля - 150г
- Огірки - 4 шт.
- Яйце - 2-3 шт.
- Сметана - 4-5 ст. л.
- Гірчиця - 1-2 ч.
|
Інгредієнти Буряк-2 шт. (Серед. ), морква-2 шт., цибуля-1 шт., картопля-2 шт., кабачок-1 шт. (молоденький), селера-1 стовпчик (за бажанням), кріп, петрушка, приправа, оливкова олія, часник.
|
Інгредієнти 200г цукрового піску
4 лимона
1л. мінеральной води з газом
Спосіб приготування Цукровий пісок насипати в каструлю, залити 200мл. води, довести при помішуванні до кипіння і варити 15 мін.
| |
| |
 | |  |
|
Календарь |
 |
« Июль 2025 » |
Пн |
Вт |
Ср |
Чт |
Пт |
Сб |
Вс |
| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | |  |
 |
|