Статистика |
 |
Онлайн всего: 1 Гостей: 1 Пользователей: 0 |  |
 |
|
 | |  |
| Главная » Супи
Інгредієнти М'ясо (бажано 1/3 - свинина, 2/3 - яловичина, але можна на вибір, аби з кісточкою), 6 шт. картоплі, 1 шт. лука ріпчастої, 2 шт. моркви, пастернак (він же білий корінь, він же корінь петрушки), 0.
Категория:
Супи
|
Просмотров:
320
|
Добавил:
wintane
|
Дата:
02.08.2010
|
Інгредієнти все-на-віч:
картопля
яйця
огірок
ковбаса докторська
кріп
зелена цибуля
кефір (Мацон)
кип'ячена вода
Спосіб приготування Картоплю, яйця і ковбасу відварити, почістіть.
Категория:
Супи
|
Просмотров:
241
|
Добавил:
wintane
|
Дата:
24.02.2010
|
Інгредієнти 0,5 кг грибів (я брала опеньки)
2 цибулини
2 середні картоплі
молоко 3,2% 1 л
цибуля порей 10-20 гр.
оливкова олія категорії Extra Virgin
морська сіль (за смаком)
перець чорний крупномолотий (за смаком)
ГАРНИЙ НАСТРІЙ
Спосіб приготування На сковорідку з оливковою олією кидаю ріпчаста цибуля (середньої порізки), пережарюють його до стану «схопився».
Категория:
Супи
|
Просмотров:
269
|
Добавил:
wintane
|
Дата:
19.02.2010
|
Інгредієнти Печінка (яловича, куряча) - 1кг, вода - 2 л, вершки - 1 л, манна крупа - 0,5 склянки, цибуля ріпка - 1-2 шт, сіль, лавровий лист, перець горошком
Спосіб приготування Зварити печінка з цілими цибулинами, лавровим листом і перцем, прокрутити печінку і цибулю через м'ясорубку, залити чистою водою, довести до кипіння і додати вершки.
Категория:
Супи
|
Просмотров:
2395
|
Добавил:
wintane
|
Дата:
17.02.2010
|
Інгредієнти Індичка набір для супу
Картопля - 3-4 середніх штуки
Борошно - 0,5 склянки
тертий сир пармезан - 2-3 ст. л.
морква, селера, коріння для бульйону
Спосіб приготування Зварити бульйон з індички з морквою, улюбленими корінням.
Категория:
Супи
|
Просмотров:
260
|
Добавил:
wintane
|
Дата:
16.02.2010
|
Інгредієнти Бульйон або вода-2літра
Огірки солені чи мариновані-300г (4шт)
Сардельки або будь-які м'ясні вироби-400г
Цибуля ріпчаста-150г (велика цибулина)
Томатна паста -4 ст.
Категория:
Супи
|
Просмотров:
322
|
Добавил:
wintane
|
Дата:
04.02.2010
|
Інгредієнти свинячі реберця-500 г
горох половинки (крупа) - 300 г
картопля - 3-4 шт.
цибуля ріпчаста - 2 шт.
грудинка або реберця свинячі копчені 500 г
морква - 1 шт.
Категория:
Супи
|
Просмотров:
274
|
Добавил:
wintane
|
Дата:
03.02.2010
|
Інгредієнти 1. Бульйон м'ясний - 2,5 літра
2. Капуста білокачанна - чверть качана (качан важив приблизно 2 кг).
3. картопля - 5-7 шт. Залежно від розміру
4.
Категория:
Супи
|
Просмотров:
297
|
Добавил:
wintane
|
Дата:
28.01.2010
|
Інгредієнти картоплю
яйця
ковбаса варена
огірок
редис
цибуля зелена
кріп
приправа для салату (foto 3)
оцет
вершки жирні
газована мінеральна вода
сіль
перець
Спосіб приготування 1.
Категория:
Супи
|
Просмотров:
347
|
Добавил:
wintane
|
Дата:
16.01.2010
|
Інгредієнти 1 кг м'яса, 2 кг картоплі, 4 цибулини, 2 моркви, 300 г грибів, сіль, цукор, спеції.
Найголовніше 1 - 1,5 літра молока (чим жирніший, тим краще).
Категория:
Супи
|
Просмотров:
294
|
Добавил:
wintane
|
Дата:
12.01.2010
| |
| |
 | |  |
|
Календарь |
 |
« Август 2025 » |
Пн |
Вт |
Ср |
Чт |
Пт |
Сб |
Вс |
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | |  |
 |
|