Статистика |
 |
Онлайн всего: 1 Гостей: 1 Пользователей: 0 |  |
 |
|
 | |  |
| Главная » консервуючи самі
Інгредієнти Горілка та різні добавки до неї
У меню:
Перцівка
Настоянка брусничний
Листівка
Рябіновка
Наливка з шкаралупи волоських горіхів
Наливка з листя троянд
Наливка гвоздична
Московська настоянка
Спосіб приготування Перцівку
Наполягаємо зерна чорного перцю на горілці з розрахунку приблизно 40 грам на пляшку.
|
Інгредієнти Перець солодкий жовтого або червоного кольору-2 кг
вода-0, 5 літра
масло рослинне-1 стакан
цукор-3/4 склянки
сіль-1 стіл. ложка
оцет-1 дісертная ложка
перець горошком-30 шт
часник-1 ціла головка
Для любителів гострого рекомендую додати маринад 1 гіркий перчик
Спосіб приготування Перець помити і очистити від семян.
|
Спосіб приготування Корочки апельсина, мандарина, лимона покласти в холодну воду й вимочувати 3 дні, періодично міняючи воду щоб пішла гіркота. Після цього перекрутити їх з цукром через м'ясорубку (1:1).
|
Інгредієнти Зелені, краще бурі помідори продовгуватої форми, солодкого перцю (червоний), морква, часник.
На літрову банку: 1 лавровий лист, 1 столова ложка з верхом цукру, 1 столова ложка без верху солі, 1 столова ложка оцту.
|
Інгредієнти гриби маслюки свіжі - близько трьох кілограмів
сік лимонний - трохи
фікс для маринування http://koolinar. ru/recipe/view/34803 - 30-35 г
вода питна - близько 600 г
оцет натуральний винний 6% - сто г
цукор - 50 г
листя дуба - 4-5 штук
голки соснові - 3-4 штуки
Спосіб приготування маслюки відвари, що було дуже нескладно.
|
Інгредієнти 6 кг кабачків, 0,5 л рослинного масла, 3 ст. ложки солі, 0,5 л оцту, 0,5 склянки цукру, часник, кріп, лавровий лист.
Спосіб приготування Кабачки почистити, порізати кубиками, часник дрібними кубиками, кріп дрібненько.
| |
| |
 | |  |
|
Календарь |
 |
« Июль 2025 » |
Пн |
Вт |
Ср |
Чт |
Пт |
Сб |
Вс |
| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | |  |
 |
|