Вторник
29.07.2025
16:49
 
Мой сайт
 
Приветствую Вас Гость | RSSГлавная | | Регистрация | Вход
Меню сайта
Категории раздела
Інші рецепти [41]
Випічка [102]
Випечка [2]
Выпечка [4]
Гарніри [11]
Гарячі закуски [24]
Горячие закуски [1]
Десерти [22]
Десерты [2]
Напитки и коктейли [2]
Напої і коктейлі [7]
Основні блюда [73]
Основні страви [1]
Основные блюда [1]
Остальные рецепты [3]
Прохладные закуски [1]
Салати [78]
Салаты [1]
Соуси-діпи-марінади [4]
Супи [21]
Холодні закуски [25]
консервуючи самі [6]
Новости [144]
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 5
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Главная » консервуючи самі
Інгредієнти Горілка та різні добавки до неї У меню: Перцівка Настоянка брусничний Листівка Рябіновка Наливка з шкаралупи волоських горіхів Наливка з листя троянд Наливка гвоздична Московська настоянка Спосіб приготування Перцівку Наполягаємо зерна чорного перцю на горілці з розрахунку приблизно 40 грам на пляшку.
Категория: консервуючи самі | Просмотров: 379 | Добавил: wintane | Дата: 12.05.2010

Інгредієнти Перець солодкий жовтого або червоного кольору-2 кг вода-0, 5 літра масло рослинне-1 стакан цукор-3/4 склянки сіль-1 стіл. ложка оцет-1 дісертная ложка перець горошком-30 шт часник-1 ціла головка Для любителів гострого рекомендую додати маринад 1 гіркий перчик Спосіб приготування Перець помити і очистити від семян.
Категория: консервуючи самі | Просмотров: 294 | Добавил: wintane | Дата: 19.04.2010

Спосіб приготування Корочки апельсина, мандарина, лимона покласти в холодну воду й вимочувати 3 дні, періодично міняючи воду щоб пішла гіркота. Після цього перекрутити їх з цукром через м'ясорубку (1:1).
Категория: консервуючи самі | Просмотров: 325 | Добавил: wintane | Дата: 03.03.2010

Інгредієнти Зелені, краще бурі помідори продовгуватої форми, солодкого перцю (червоний), морква, часник. На літрову банку: 1 лавровий лист, 1 столова ложка з верхом цукру, 1 столова ложка без верху солі, 1 столова ложка оцту.
Категория: консервуючи самі | Просмотров: 362 | Добавил: wintane | Дата: 24.02.2010

Інгредієнти гриби маслюки свіжі - близько трьох кілограмів сік лимонний - трохи фікс для маринування http://koolinar. ru/recipe/view/34803 - 30-35 г вода питна - близько 600 г оцет натуральний винний 6% - сто г цукор - 50 г листя дуба - 4-5 штук голки соснові - 3-4 штуки Спосіб приготування маслюки відвари, що було дуже нескладно.
Категория: консервуючи самі | Просмотров: 298 | Добавил: wintane | Дата: 27.12.2009

Інгредієнти 6 кг кабачків, 0,5 л рослинного масла, 3 ст. ложки солі, 0,5 л оцту, 0,5 склянки цукру, часник, кріп, лавровий лист. Спосіб приготування Кабачки почистити, порізати кубиками, часник дрібними кубиками, кріп дрібненько.
Категория: консервуючи самі | Просмотров: 243 | Добавил: wintane | Дата: 28.11.2009

Поиск
Календарь
«  Июль 2025  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архив записей
Друзья сайта
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Copyright MyCorp © 2025
    Бесплатный конструктор сайтовuCoz