Статистика |
 |
Онлайн всего: 1 Гостей: 1 Пользователей: 0 |  |
 |
|
 | |  |
| Главная » 2010 » Февраль » 24 » Тюльпани з помідорів
19:30 Тюльпани з помідорів |
ІнгредієнтиЗелені, краще бурі помідори продовгуватої форми, солодкого перцю (червоний), морква, часник.
На літрову банку: 1 лавровий лист, 1 столова ложка з верхом цукру, 1 столова ложка без верху солі, 1 столова ложка оцту.
Спосіб приготуванняЧасник нарізати по довжині на 2-4 частини в залежності від величини зубка. Перц нарізати тонкою соломкой. Морковь нарізати тонкими полоскамі. Помідори надрізати навхрест до половини і увіткнути по шматочку перцю, часнику і морквини в разрез. Уложіть в банку, куди покладено лавровий ліст. Заполнів банку помідорами, всипати сіль і цукор, влити оцет і залити киплячій водой. Незначительно покачати банку, щоб цукор і сіль разошлісь. Банку закрити та стерилізувати 5 мінут. Накрить рушником, остудити. Відкрити до Нового року.
Про рецептіЯ трохи додала прянощів: в кожну банку всипала по жменьці горошин коріандру, насіння гірчиці і по кілька горошин запашного перца. Помідоркі виходять міцні, схожі на тюльпанчікі, в міру гостренькі.
|
Категория: консервуючи самі |
Просмотров: 363 |
Добавил: wintane
| Рейтинг: 0.0/0 |
| |
 | |  |
|
|