Суббота
26.07.2025
03:08
 
Мой сайт
 
Приветствую Вас Гость | RSSГлавная | | Регистрация | Вход
Меню сайта
Категории раздела
Інші рецепти [41]
Випічка [102]
Випечка [2]
Выпечка [4]
Гарніри [11]
Гарячі закуски [24]
Горячие закуски [1]
Десерти [22]
Десерты [2]
Напитки и коктейли [2]
Напої і коктейлі [7]
Основні блюда [73]
Основні страви [1]
Основные блюда [1]
Остальные рецепты [3]
Прохладные закуски [1]
Салати [78]
Салаты [1]
Соуси-діпи-марінади [4]
Супи [21]
Холодні закуски [25]
консервуючи самі [6]
Новости [144]
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 5
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Главная » 2010 » Июнь » 18 » Рагу асорті грибне
19:31
Рагу асорті грибне

Інгредієнти

Гриби білі 50-60%
Останнє:
Лисички, опеньки, підосичники, моховики
в будь-якій пропорції
(маслюки і підберезники не рекомендую,
а шампеніонов і близько не повинно бути)

Спосіб приготування

Збираємо гарні, симпатичні гриби. (фото 1)
Чи не беремо гриби розміром з тумбочку і крупніше, залишаємо
ці ласощі оленям, птахам і іншим тваринам. (фото 2)
Борони Боже, не беремо і не чіпаємо смертельно отруйні гриби. (Фото 3)
Чи не беремо підозрілі та незнайомі гриби. (Фото 4)
Дбайливо зберігаємо мох, ягель і хвойно-листову підстилку. (Фото 5)
Будинки гриби уважно перебираємо, ретельно очищають, промивають у проточній воді, ріжемо на 2, 3, 4 частини і відварюємо в невеликій кількості води 40-45 хвилин. Переконаний, що воду солити не треба, тому що в солоний бульйон відійде набагато більше корисних і ароматних речовин з тіла грибів.
Відварені гриби дістаємо з бачка, чекаємо поки стече бульйон і гриби трохи охолонуть.
Пропускаємо відварені гриби через м'ясорубку (насадка встановлена з великими отворами).
Отриманий грибний фарш обсмажуємо у великих сковорідках з невеликою кількістю рослинного масла хвилин 30-40, щоб з грибів упарілась зайва волога.
Незадовго до закінчення обсмажування додаємо сіль, перець за смаком.
Будьте уважні та обережні, при закінченні обсмажування гриби почнуть «стріляти» з розбризкуванням масла і залишків вологи.
Далі грибне рагу трошечки остудіть, розкладіть у скляні емкости, закрийте, після охолодження, поліетиленовими кришками і ставте на зберігання в темне, прохолодне місце.
Грибне рагу можна використовувати для приготування салатів, супів, пирогів, навіть пельменів, можна готувати чудові бутерброди.
Категория: Інші рецепти | Просмотров: 285 | Добавил: wintane | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Поиск
Календарь
«  Июнь 2010  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Архив записей
Друзья сайта
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Copyright MyCorp © 2025
    Бесплатный конструктор сайтовuCoz