Статистика |
 |
Онлайн всего: 1 Гостей: 1 Пользователей: 0 |  |
 |
|
 | |  |
| Главная » 2009 » Октябрь » 26 » Грибна галявина
|
Інгредієнтиконсервовані цілі печериці 1 б (400гр), 2 середні моркви, 3 середні відварені картоплини, окорочок відвареної 500гр (промірних), зелень (кріп, петрушка ) 30-50гр, майонез
Спосіб приготуванняГлибоку миску вистилати харчовою плівкою, викласти шампіньйони капелюшками вниз, зверху покласти шар нарізаної зелені, промазати майонезом. Наступний шар - морква, терта на крупній тертці, промазати не багато майонезом. З стегенця зняти м'ясо, порізати кубиками, викласти наступним шаром і промазати майонезом. Останній шар - тертий відвареної картфель, майонез. Салат поставити на 40 хвилин у холодильник.
Перед подачею перевернути на плоске блюдо відповідного розміру і зняти плівку.
СМАЧНОГО!
Про рецептіУ стані передсвяткового цейтноту робиться швидко і не вимагає додаткового часу на оформлення. Хто обожать погостріше може спробувати взяти замість свіжої корейську моркву.
|
Категория: Салати |
Просмотров: 255 |
Добавил: wintane
| Рейтинг: 0.0/0 |
| |
 | |  |
|
|