Воскресенье
24.08.2025
16:42
 
Мой сайт
 
Приветствую Вас Гость | RSSГлавная | | Регистрация | Вход
Меню сайта
Категории раздела
Інші рецепти [41]
Випічка [102]
Випечка [2]
Выпечка [4]
Гарніри [11]
Гарячі закуски [24]
Горячие закуски [1]
Десерти [22]
Десерты [2]
Напитки и коктейли [2]
Напої і коктейлі [7]
Основні блюда [73]
Основні страви [1]
Основные блюда [1]
Остальные рецепты [3]
Прохладные закуски [1]
Салати [78]
Салаты [1]
Соуси-діпи-марінади [4]
Супи [21]
Холодні закуски [25]
консервуючи самі [6]
Новости [144]
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 5
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Главная » 2009 » Октябрь » 28 » кошики з білковим кремом, як у дитинстві
19:28
кошики з білковим кремом, як у дитинстві

Інгредієнти

Тісто для 20 корзіночек (кількість приблизна, тому що формочки можуть бути різного розміру):
сто г маргарину
1/2 склянки цукру
1 яйце
1/2 склянки крохмалю
1,5 склянки борошна
1/5 ч. л. соди, погасити оцтом або лимонним соком
1/5 ч. л. солі
Для крему:
3 білка
150 цукру
100г сливового джему (повидла)

Спосіб приготування

Пам'ятаєте, як у дитинстві бігали в кулінарію по сусідству за тістечками? Я дуже обожала кошики. От і зараз, гуляючи по сайту, натрапила на рецепт Ірочки federal, ми з нею з 1-го міста і напевно їли тістечка, випечені на одній і тій же кондитерській фабриці. От і захотілося відчути смак дитинства, та й домашніх солодкою випічкою побалувати.
Для тіста збити розм'якшений маргарин з цукром дочиста, вбити яйця, і продовжувати збивати. Додати до цукру крохмаль і почати вимішувати тісто, поступово додаючи борошно. Має вийти еластичне тісто. Поставте тісто на пару годин в холодильник, а після цього приступайте до випічки. Тісто виходить дуже еластичне і податливі при роботі. Ділимо тісто на невеликі кульки. Пальцями розподіляємо тісто по формочці, залишивши в центрі невелике місце, не заповнений тестом. До такового способу я прийшла після деяких дослідів з кошики. Справа в тому, що при випічці тісто піднімається і майже не залишається місця для крему. Незаповнені місця при випічці зімкнеться або майже зімкнеться. Крем через ці маленькі дірочки НЕ витече. Заповнюємо таковым чином все формочки і ставимо в нагріту духовку і випікаємо до готовності (приблизно 20 хвилин при 180 градусах, але все-таки орієнтуйтеся на вашу духовку).
Поки переймаються кошики, зробіть крем. Білки збийте до крутої піни, потім додайте цукор і продовжуйте збивати, поки в кремі не будуть утворюватися списи.
Випечені кошички вийняти з формочек, охолодити, на дно кожної покласти ложечку джему, а зверху заповнити за допомогою кондитерського мішка або шприца кремом. Кошички готові. Із гарячим чайком з лимоном. Приємного чаювання!

Про рецепті

Спочатку я спробувала загальновідомий спосіб випічки з горохом, але спроба була полностью невдалою, горох запікся в тісто, що довелося просто викинути. Можливо це тісто на таке, що не дозволяє випікати кошички таковым методом. Я поділилася цією інформацією, щоб можливо вберегти когось від моєї помилки.
Категория: Випічка | Просмотров: 310 | Добавил: wintane | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Поиск
Календарь
«  Октябрь 2009  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архив записей
Друзья сайта
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Copyright MyCorp © 2025
    Бесплатный конструктор сайтовuCoz