Вторник
02.09.2025
04:42
 
Мой сайт
 
Приветствую Вас Гость | RSSГлавная | | Регистрация | Вход
Меню сайта
Категории раздела
Інші рецепти [41]
Випічка [102]
Випечка [2]
Выпечка [4]
Гарніри [11]
Гарячі закуски [24]
Горячие закуски [1]
Десерти [22]
Десерты [2]
Напитки и коктейли [2]
Напої і коктейлі [7]
Основні блюда [73]
Основні страви [1]
Основные блюда [1]
Остальные рецепты [3]
Прохладные закуски [1]
Салати [78]
Салаты [1]
Соуси-діпи-марінади [4]
Супи [21]
Холодні закуски [25]
консервуючи самі [6]
Новости [144]
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 5
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Главная » 2010 » Февраль » 20 » Овочі з пастою Сомен - "Ясай Яки Сомен"
19:28
Овочі з пастою Сомен - "Ясай Яки Сомен"

Інгредієнти

1/3 моркви
1/3 кабачка або цукіні
1/3 болгарського перцю
перчик чилі свіжий до смаку, я взяла невеликий шматочок
2см свіжого кореня імбиру
жменю паростків сої або квасолі маш
селера (стебла) 5см (за бажанням)
зелень
2-3ст. л. масла
1,5-2 ст. Л. соєвого соусу (на смак, є слабосоленої, є солоний . . . )

4ст. л. томатів у власному соку
50-60мл. рибного бульйону або бульйону дасі (через брак можна взяти просто воду)
локшина "Сомен" 2 "пучка"

Спосіб приготування

Підготувати овочі. Морква, кабачок натерти на крупній тертці, імбир на дрібній. Селера-кружечками, чілі, болгарський перець-смужками.
У сковороді розігріти олію і на середньому вогні обсмажувати овочі близько 5-ти хвилин, потім додати томати, соєвий соус, бульйон (або гарячу воду), перемішати, спробувати на сіль, якщо недостатньо-додати соєвого соусу. Накрити кришкою, зменшити вогонь і тушкувати 2-3 хвилини. Вимкнути, посипати зеленню. Пасту відварити дотримуючись інструкції на етикетці.
Смачного!

Про рецепті

Пшенична локшина Somen, довга, дуже рівна і тонка, в сирому вигляді нагадує натягнуті і застиглі білі нитки. Подається відвареної, тушкованою або пасерований з олією і соєвим соусом, звичайно в гарячому вигляді, як гарнір до овочевим або м'ясним салатів і в різноманітних гарячих супах. Состав: борошно пшеничне, сіль, вода, такий же як у звичних нам спагетті, але на смак мені більше подобається, більш ніжна . .
Категория: Інші рецепти | Просмотров: 264 | Добавил: wintane | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Поиск
Календарь
«  Февраль 2010  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
Архив записей
Друзья сайта
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Copyright MyCorp © 2025
    Бесплатный конструктор сайтовuCoz