Інгредієнти1/3 моркви
1/3 кабачка або цукіні
1/3 болгарського перцю
перчик чилі свіжий до смаку, я взяла невеликий шматочок
2см свіжого кореня імбиру
жменю паростків сої або квасолі маш
селера (стебла) 5см (за бажанням)
зелень
2-3ст. л. масла
1,5-2 ст. Л. соєвого соусу (на смак, є слабосоленої, є солоний . . . )
4ст. л. томатів у власному соку
50-60мл. рибного бульйону або бульйону дасі (через брак можна взяти просто воду)
локшина "Сомен" 2 "пучка"
Спосіб приготуванняПідготувати овочі. Морква, кабачок натерти на крупній тертці, імбир на дрібній. Селера-кружечками, чілі, болгарський перець-смужками.
У сковороді розігріти олію і на середньому вогні обсмажувати овочі близько 5-ти хвилин, потім додати томати, соєвий соус, бульйон (або гарячу воду), перемішати, спробувати на сіль, якщо недостатньо-додати соєвого соусу. Накрити кришкою, зменшити вогонь і тушкувати 2-3 хвилини. Вимкнути, посипати зеленню. Пасту відварити дотримуючись інструкції на етикетці.
Смачного!
Про рецептіПшенична локшина Somen, довга, дуже рівна і тонка, в сирому вигляді нагадує натягнуті і застиглі білі нитки. Подається відвареної, тушкованою або пасерований з олією і соєвим соусом, звичайно в гарячому вигляді, як гарнір до овочевим або м'ясним салатів і в різноманітних гарячих супах. Состав: борошно пшеничне, сіль, вода, такий же як у звичних нам спагетті, але на смак мені більше подобається, більш ніжна . .
|