Статистика |
 |
Онлайн всего: 1 Гостей: 1 Пользователей: 0 |  |
 |
|
 | |  |
| Главная » 2009 » Октябрь » 3 » "смажений" грибний суп
19:30 "смажений" грибний суп |
Інгредієнти2 ст. л. -рослинного масла
2 шт-зубки часнику
1 шт. -цибулина
1/2 шт. -морквина
1 шт. -помідор
1 шт. -картоплина
1 ст. л-перлова крупа
лісові гриби-довільно
спеції
Спосіб приготуванняу казанку розігріти олію і
обсмажити в ньому два роздавлених зубки часнику,
маленьку дрібку індійського кмину (білої зіри) і кілька горошин чорного перцю, а
видаливши часник, додати в казанок нарізану кільцями цибулину,
половинку нарізаною соломкою моркву і
довільно порубаний помідор,
злегка підсмажити їх
покласти підготовлені і нарізані лісові гриби - білі, маслюки, підосичники і
згасити їх небагато з овочами,
додати до грибів дрібно нарізану картоплину і
столову ложку перлової крупи,
влити в казанок літр окропу і поварити суп до готовності перлової крупи,
посолити і поперчити до смаку, додавши свіжої рубаною травички типу кріп і
розлити по тарілках
Про рецептіБоже ж ти мій! І якому дурневі довелося скласти стереотип, що смак грибів можна зіпсувати спеціями і часником??
|
Категория: Супи |
Просмотров: 294 |
Добавил: wintane
| Рейтинг: 0.0/0 |
| |
 | |  |
|
|