Інгредієнти Рецепт.
Тетерка
2 cт. л. масла
10 печериць
хліб для крутонів
1 cт. л. борошна
Спосіб приготування Розрубати очищену тетерку на частини, скласти на розтоплене в каструлі масло, посолити, поставити на вогонь, накрити кришкою, підсмажити до колера, перевернути, підсмажити знову, а если буде готова, розвести ложку борошна холодним бульйоном, процідити, залити тетерку, поставити на вогонь і закип'ятити.
|
Інгредієнти 1 сира буряк
1 редька
1 сира морква
1 цибулина
часник
сир
майонез
Спосіб приготування Всі інгредієнти труться на тертці, а цибулю дрібно ріжеться.
Категория:
Салати
|
Просмотров:
261
|
Добавил:
wintane
|
Дата:
28.04.2010
|
Інгредієнти баклажани 2-3 шт,
волоські горіхи - 1/2 склянки,
цибуля ріпчаста - 1 шт,
часник - 1-2 зубчики,
зелень петрушки або кінзи,
оцет 9% - 1/4 чайної ложки,
хмелі-сунелі,
рослинна олія для смаження,
сіль,
перець
Спосіб приготування Баклажани вимити, обсушити і порізати довгими тонкими пластами (стрічками).
| |