ІнгредієнтиЯловичина - вирізка 600гр,
1 зелене яблуко,
1 помідор,
1ст. сухого білого вина (в оригіналі червоне сухе),
олія оливкова
Перець большого помолу,
сіль
Спосіб приготуванняМ'ясо відокремлюємо від плівок і ріжемо на шматочки 3 * 3,
Сильно розігріваємо суху сковороду, масло не додаємо!
Викладаємо наше м'ясо і смажимо з усіх боків до золотистої скоринки, звертаю увагу, що сковорідку змащувати нічим не треба, але як слід розжарити, щоб м'ясо прихопило скоринкою, а сік залишився всередині.
Як тільки досягли такового результату, посипаємо перцем большого помолу і підливати трохи оливкового масла, смажимо хвилинок п'ять (создатель пропонує 10, мені здалося багато, Мяско може висохнути) солимо,
яблуко ріжемо на дольки і вкладаємо до м'яса, помідор також ріжемо на дольки і відправляємо туди ж.
доливаємо склянку вина, і не перемішуючи, накриваємо кришкою, робимо мінімальний вогонь, щоб соус трохи кипів і тушкуємо ще хвилин 40.
Про рецептіМяско виходить мягчайшее, з благородною кислинкою! Смачного і гарного настрою !!!
|